Hyr stuga i Härjedalen på Ransjögården

Varmt välkommen till Ransjö och Ransjögården mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen.

Upplev det bästa av Härjedalen på Ransjögården. Här finns bra boende med närheten till det mesta som vandringar, fjällvandring (bl.a. Sonfjället), bra flug-, haspel- och pimpelfiske, skidåkning längd och utför (närhet till skidanläggningar) bärplockning (blåbär, lingon, hjortronplockning) samt skoteråkning. Vi erbjuder också flugfiskekurser, gäddfiske, varierat fiskeäventyr, vattensporter (ex. vattenskidor), skoterguide, bastu, badtunna, grillkåta god mat och mysigt boende.

Grillkåtan - Välkommen in. Här tänder vi upp brasan och bara myser, lyssnar på spraket från elden, äter god mat och umgås med vännerna. Varför inte gå in i grillkåtan i vintermörkret efter en stund i bastun o badtunnan.


Kickoff

Ta med företaget på en kickoff med polarna, syjuntan eller golfgänget. Vi har boende med bastu, badtunna, bad, grillkåta, spabad, fem-kamp, massage samt isvak på vintern. konferenslokal kan ordnas med full utrustning som behövs. Vi erbjuder också möjligheter för mat på plats.

Maila för bokning & Offert »

 

 

Hyr stuga och bo på Ransjögården i Härjedalen.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK