Flugfiskekurs

Flugfiskekurs

Fiskesommaren 2022

Publicerad: 13/9

Nu går flugfiskesäsongen 2022 in i slutspurten med ett stundtals strålande harrfiske. Säsongen hitintills har varit stabilt med bra fiske.

Säsongen som började 16 maj bjöd på bra fiske i det kalla men inte allt för höga vattenföringen. Fisket bedrevs mestadels med förtyngda nymfer men en och annan harr togs även på torrfluga.

Sommaren

Under juni så kom våra populära flugfiskekurser igång. Vi är väldigt imponerade av våra kursdeltagare som utvecklas så fort som flugfiskare. Harrfisket var stålande hela säsongen utan någon riktigt rekordharr i håven, men vi vet var de är och jakten fortsätter.

Våra tjänar

Då vi har förmånen att ha en egen tjärn med stor fisk i samt även har tillgång till flera andra tjänar som har varit uppskattad möjlighet att fiska i dem när det har varit kärvt i älven och åarna. Flera fina stora regnbågar och öringar har fångats under året.

Gäddfisket

Tyvärr har det inte blivit något riktig satsning på vårt fina gäddfiske. Men vi försöker att få till det också så om ni är redo för gäddfiske så hör av er då vi har bra koll på det.

Uppskattat feedback

Det är riktigt uppskattat att höra era lovord och feedback att veta att vi har ett bra koncept och uppläggning av våra fiskekurser. Vi tar till oss och finslipar och laddar till säsongen 2023.

– Mycket trevligt, och bra instruktörer, värt varenda slant. Richard Ekberg
– Frun o jag var på nybörjarkurs i flugfiske. Kanonbra och mycket trevligt. Lars Eriksson

Om Ransjögården

Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakta oss för bokning & offert »

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se
Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Kaffe kokning

Kaffe kokning

Lyckad fångst i egna tjärnen

Lyckad fångst i egna tjärnen

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK