Jul i Ransjögården

Jul i Ransjögården

Från oss alla, till er alla en riktigt härlig Jul!

Publicerad: 21/12, 2021

Vi på Ransjögården önskar er en riktigt skön och härlig jul.

Nu börjar vintern komma till oss här på Ransjögården och vi börjar få en riktigt härlig ”julfeeling” med kyla och snö. Vill ni ta ledigt och komma iväg så är ni varmt välkomna att höra av er till oss för tillgänglighet då vi har stugor till förfogande.
Prova samtidigt på att göra äventyrliga utomhusaktiviteter i vår härliga miljö. Vi har boende med bastu, spabad, badtunna och isvak. Vi kan skapa er minnesvärda tillvaro utifrån era riktlinjer. Alltifrån isfiske till skoteråkning. Vi kan även skjutsa runt er med vår uppskattade skoterpulka. Hör av er med just era önskemål.

Om Ransjögården

Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se
Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Jul stuga i Härjedalen

Jul stuga i Härjedalen

Ren i Härjedalen

Ren i Härjedalen

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK