Kick-off skoteråkning

Kick-off skoteråkning

Kick-off i genuin miljö

Publicerad: 26/10, 2021

Varmt välkommen till Härjedalen och Ransjögården för era event. Vare sig det är en kickoff, företagsevent, syjunta, polarna eller med golfgänget. Få ihop teamet genom att skapa framåtanda och energi i Härjedalens härliga natur.
Prova på att göra något spännande med utomhusaktiviteter i vår genuina miljö. Vi har boende med bastu, badtunna, isvak, grillkåta, spabad. Vi skapar ert event utifrån era riktlinjer som t.ex. skoteråkning, isfiske i ett eget fiskevatten, fem-kamp, massage med mera. Fullt utrustad konferenslokal kan också ordnas. Vi erbjuder möjligheter för mat på plats.

Om Ransjögården
Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se
Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Badtunna uppvärmning

Badtunna uppvärmning

Skoteråkning

Skoteråkning

Pimpel fångst

Pimpel fångst

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK