Benny och Tomas på Ransjögården

Benny och Tomas på Ransjögården

Nu kör vi igång vintersäsongen!

Publicerad: 29/9, 2021

Nu har vi avslutat flugfiskesäsongen för året. Vi tackar ALLA kursdeltagare, fiskare och stuggäster för ert besök hos oss 2021. Vi ser redan fram emot fiskesäsongen 2022 och önskar er hjärtligt välkomna tillbaka.

Nu har vi härliga höstdagar i frisk luft och natur och vintern kommer allt närmare. Med vårt centrala läge mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finns bra boende med närheten till det mesta för även till hösten och vintersäsongen som vandringar, fjällvandring (bl.a. Sonfjället), bra pimpelfiske, skidåkning längd och utför, skoterguide, bastu, badtunna, grillkåta god mat och mysigt boende. Skoteråkningen i Härjedalen är utbrett med en stort skoterledsområde, ta med egen skoter eller kolla med oss om skoteruthyrare.

Om Ransjögården
Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se
Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK