Kompis häng i badtunnan

Kompis häng i badtunnan

Skapa ett vinnande team hos oss!

Publicerad: 31/8

Få ihop ett vinnande team genom att skapa framåtanda och energi på Ransjögården i Härjedalens härliga natur. Vi skapar allt ifrån företagsevent, kickoff till event för syjuntan, polarna till golfgänget.

Prova på att göra något spännande med utomhusaktiviteter i vår genuina miljö. Vi har boende med bastu, badtunna, bad, grillkåta, spabad. Vi skapar ert event utifrån era riktlinjer som t.ex. fiske i ett eget fiskevatten med stor fisk med all utrustning, tre-kamp, vattenskidor, vattenlekar, vandring, massage samt isvak på vintern med mera. Konferenslokal ordnas med full utrustning. Vi erbjuder också möjligheter för mat på plats.

Om Ransjögården
Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakta oss för bokning & offert »

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se
Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Privat tjärn med stor fisk

Privat tjärn med stor fisk

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK