Hockeyplan med Sonfjället i bakgrunden

Hockeyplan med Sonfjället i bakgrunden

Vi önskar er alla ett Gott Nytt lyckosamt År!

Publicerad: 27/12, 2021

Året som har varit ett besvärligt år för många lider mot sitt slut. Vi på Ransjögården har trots det många ljusglimtar från året som har gott med många fina minne och tacksamma ord från våra gäster och kursmedlemmar. Vår egna tjärn har blivit ett lyft för oss också. Vi önskar er en riktigt Gott nytt år med förhoppningar att se er igen inom snar framtid.

Vill ni komma iväg på någon ledighet är ni varmt välkomna att höra av er till oss för tillgänglighet då vi kan ha bäddar till förfogande.
Prova då samtidigt på att göra härliga utomhusaktiviteter i vår äventyrliga miljö. Vi har boende med bastu, spabad, badtunna och isvak. Vi kan skapa er minnesvärda tillvaro utifrån era önskemål. Alltifrån isfiske till skoteråkning. Vi kan även skjutsa runt er med vår uppskattade skoterpulka. Hör av er med just era önskemål.

Om Ransjögården

Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se
Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK