Flugfiskekurs med guidning

Flugfiskekurs med guidning

Vi öppnar upp för fler flugfiskekurser

Publicerad: 8/7, 2021

Vi har fortsatt bra fiske efter fin harr och öring. Då intresset är stort för våra populära flugfiskekurser så öppnar vi nu upp för fler tillfällen, tveka inte på att slå oss en signal och kolla vilka datum som finns tillgängligt för just er.

Flugfiskekurserna bedrivs med erfarna flugfiskare i fina miljöer och vyer. Vi lär ut flugfiskets ädla konst genom allt ifrån vadning, kast med flugspö, vilka knutar, väljer rätt fluga för dagen och man uppträder och hittar lämpliga platser att bedriva sitt fiske på både i strömmande och stilla vatten. Ingen egen utrustning behövs utan allt ingår tillsammans med boende i Ransjögården.

Så här säger några av våra kursdeltagare


”Nyss hemkommen från en flugfiskekurs på Ransjögården i familjär känsla. Tack Benny och Tomas för en superbra helg med bra pedagogisk undervisning och trevliga vatten. Bra boende och god mat. Kan varmt rekommendera för nybörjare” (Rickard Ekberg 6 juni 2021)

”Perfekt är ordet. Hustru och jag fick utbildning i flugfiskets ädla konst. I pausen avnjöts kolbullar, smaskigt. Väldigt bra upplägg på kursen och att vi fick dra upp några harrar gjorde inte saken sämre. Vi kommer nog tillbaka” (Lasse och Annette Eriksson 4 juni 2021)

Flugfiske för nybörjare och erfarna

Kurserna vänder sig till både nybörjare och erfarna fiskare som vill komma ut i naturen, lära sig mer om flugfiske, äta gott och bara ta det lugnt och njuta av fantastiskt miljöer och fiske. Vår lokala närvaro gör att vi har stor koll på vilka strömmande vatten eller vilka sjöar och tjänar som det är "läge" att fiska i. På gården finns det även en rök om fiskelyckan har varit god.

Tänk på att både kursen och sportfiskekortet är berättigad till friskvårdsbidrag.
 Mer information, priser och boenden samt andra aktiviteter hittar ni på Ransjögårdens hemsida.

Om RansjögårdenRansjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.

Kontakt: Benny Östblom
Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg
Tel: 070-870 70 79
E-post: info@ransjogarden.se

Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK