Röding lycka

Röding lycka

Vinterfiske efter Öring & Röding

Publicerad: 17/1

Nu erbjuder vi på Ransjögården pimpelfiske efter Röding, Öring och Regnbåge. Med vårt strategiska läge och erfarenhet har vi närhet till ett flertal sjöar och tjärnar för ett intressant isfiske.

Hör av er till oss så anpassar vi er vistelse så den blir så optimal som möjligt. Vi har all utrustning som kan behövas som isborrar, pimpelspön, blänken och pirkar med mera. Samt även nödvändig säkerhetsutrustning som t.ex. isdubbar.
Passa även på att göra äventyrliga utomhusaktiviteter i vår härliga miljö. Vi har boende, grillkåta, spabad, bastu, badtunna samt isvak. Även skoteråkning samt att vi skjutsar runt med vår uppskattade skoterpulka. Hör av er med just era önskemål.

Om Ransjögården
Ransjö och Ransjögården ligger mitt i härliga Härjedalen. Centralt placerat mellan Sveg och Hede bor ni med närhet till Lofsdalen, Vemdalen samt Funäsdalen. Här finner ni mängder av alla möjliga rekreationsformer för privatpersoner, företagare och kompisgäng som vill ha både äventyrliga och sköna dagar utöver det vanliga intill Ljusnans strand.
Kontakt: Benny Östblom Besöksadress: Ransjögården 139, 842 91 Sveg Tel: 070-870 70 79 E-post: info@ransjogarden.se Läs mer på Ransjögårdens hemsida ransjogarden.se

Se alla nyheter »

Rödingar fångad på pimpel

Rödingar fångad på pimpel

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK